1. Legg til ønsket produkt(er) i handlekurven

Søk etter produktet du vil kjøpe og legg det i din handlekurv. De valgte produktene kan slettes fra handlekurven ved å trykke på søppelkasseknappen. Mengden kan også justeres ved å velge et tall fra nedtrekkslisten. Når du er fornøyd med valget ditt, vennligst klikk på ""kasse""-knappen.

2. Fortsett som kunde eller fortsett som gjest

Hvis du allerede har en kundekonto, kan du skrive inn e-postadresse og passord for å logge inn. Velg leveringsadresse. Om du ønsker å endre din leveringsadresse, klikk på ""legg til ny leveringsadresse"" og deretter på fortsett-knappen.

Hvis du ikke har en kundekonto ennå, kan du fortsette som gjest. Fyll inn detaljene dine og følg fortsett-knappene til neste trinn.

3. Betaling

Velg betalingsmetoden du foretrekker og fyll inn de aktuelle opplysningene. Vår betalingspartner er Klarna, betaling skjer derfor igjennom de - uavhengig om du velger betaling med kredittkort eller faktura.

4. Bekreft bestillingen

Etter at du har sendt inn bestillingen din, vil du motta en automatisk generert mottaksbekreftelse på e-post som viser detaljene for bestillingen din. Denne e-posten fungerer som bevis på at bestillingen din er mottatt av oss.

5. Levering

Estimerte leveringstider for ordre oppgis i kassen. Produktene leveres med alle viktige dokumenter, som bruksanvisninger, tilleggspapirer og selvfølgelig er fakturaen med angitt mva.