Trinn 1: Justering av girene


Hvis girene er godt justert, er kjøreglede garantert. Den nøyaktige justeringen av girene er derfor en topp prioritet for våre spesialistmontører.  


Trinn 2: Sentrer hjulene


Forhjulet og bakhjulet får alle støtene. Likevel bør de rulle rundt og holde seg godt. Vi sjekker og sentrerer alle leverte hjul. Unøyaktigheter i konsentrisitet og lagringsspenning er dermed eliminert og kun runde og stabile hjul forlater butikken vår.


Trinn 3: Justering av bremsene


Bremser er avgjørende for din sikkerhet. Alle mekaniske felg/-bremser og hydrauliske bremsesystemer er derfor nøye justert og testet av våre mekanikere. Hver sykkel gjennomgår en streng bremsetest før den sendes.


Trinn 4: Sluttkontroll


Til slutt kontrolleres alle sikkerhetsrelevante skruer, bremser, fjærelementer samt lagre og ledd nok en gang. Hver mekaniker signerer navnet sitt for en pliktoppfyllende og profesjonell sluttmontering. Etterpå er sykkelen forsvarlig pakket i en sykkeleske.


Trinn 5: Frakt og levering


Ideelt sett skulle vi ønske at du bare kunne ta den nye sykkelen ut av esken og sykle av gårde. Dette er ikke hundre prosent gjennomførbart. Sykler er vanligvis store og klumpete og må pakkes deretter hvis frakten skal forbli trygg. Med våre forsendelsesbokser kommer vi imidlertid veldig nær den kjøreklare sykkelen.Bare noen få skritt skiller deg fra å sykle på den nye sykkelen. Alt du trenger å gjøre er å rette på styret, sette inn forhjulet og montere pedalene. Alt verktøyet du trenger følger med sykkelen og du vil automatisk motta detaljerte monteringsanvisninger fra oss på e-post. Din nye sykkel vil være klar til bruk på bare noen få minutter. For din egen sikkerhet kan det være lurt å gjennomgå skruer/bolter og feste til om det trengs.