Generelt behandler vi alle klager i henhold til den juridiske garantien. Det viktigste er at vi må være ditt første kontaktpunkt dersom du har problemer med et produkt eller en bestilling.


Hva er den juridiske garantien?

Alle produkter er underlagt en 24-måneders juridisk garanti som begynner når bestillingen din er levert til deg. Hvis et produkt viser seg å være defekt innen de første 24 månedene, har du rett til å klage og vi må tilby reparasjon, reduksjon i kjøpesummen eller levering av en erstatning. Vi gjør oppmerksom på at uavhengige reparasjoner utført uten vår konsultasjon ikke vil bli refundert.


Den juridiske garantien gjelder kun materialfeil, dvs. produksjons- og produktfeil som eksisterer på leveringsdatoen. Skader forårsaket av feil montering eller bruk, modifikasjoner, utilstrekkelig pleie eller slitasje er unntatt fra garantien.


Du har oppdaget at produktet kjøpt fra oss er defekt

For å sende inn en klage, vennligst kontakt oss med samme e-postadresse som da du la inn bestillingen med følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Minst to bilder eller videoer — ett av hele produktet og et annet som viser defekten/problemet. Vi trenger også serie- eller rammenummeret hvis produktet har et.
  • En kort beskrivelse av problemet og hvordan det oppsto.


Når vi har all nødvendig informasjon, vil vi registrere og behandle klagen din. Vi vil da kontakte deg på nytt med et utvalg løsninger og/eller neste steg. Avhengig av mengden av forespørsler vi mottar på det tidspunktet, kan det ta litt tid å behandle klagen. Vennligst avstå fra å sende flere forespørsler, da dette bare vil forlenge vår responstid.